Reskamraterna IRL! :D

Igår var det dags för resgänget att träffas IRL. Vi käkade på en italiensk pizzeria i Gamla stan och pratade lite om våra planer inför resan. Kul att äntilgen få träffa alla i verkligheten!

Jag har ju varit hos Emelie sen i torsdes kväll och vi funkar väldigt bra tillsammans, vilket är en enorm lättnad. Inte för att jag trodde något annat, men det är ju skönt att det känns såhär bra. Hur stor är chansen att man träffar ett gäng via internet och sen känns allt så himla bra. Ovanligt, skulle jag vilja säga! Men jävligt roligt!!

Vi drog hem till Emelie efter att vi käkat och drack lite, innan det var dags för utgång i vår kära huvudstad! Kvällen var kanon. Lagom med dricka och trevligt sällskap!


Emelie och Jag


Kim, Emelie och Jonas


JonasKimsi


Emelie


Robin (lånad bild från FB)

Så nu vet ni hur mina reskamrater ser ut : )


45 dagar kvar!!!!!

45 dagar kvar!

Just nu sitter jag hos Emelie, min reskamrat! Imorgon är det dags att träffa killarna. Det kommer uppdateras med bilder på söndag, för imorgon ska vi träffas o fika på SOUK - Coffeehouse by George.  Sen blir det Toxic på kvällen!


paradiset!


Om 49 dagar så kommer jag vara i paradiset!

RESBLOGGEN!

Hej och välkomna till min resblogg!

Här kommer jag uppdatera från min Asienresa! Jag kommer inte uppdatera så mycket nu innan resan! Men ni får hålla utkik! För man vet aldrig med mig.


Lev väl! 
Emma


RSS 2.0