FORTSÄTTNING VANG VIENG....

Fortsättning på Laos, Vang Vieng.....

Vi fortsatte äventyret i tubingparadiset med en liten utflykt med tubing i en grotta, "djungeltreeking" och ett avslut i elfantgrottan som var ett pinsamt besök....


Vi fick våra gummiringar...

Satte oss i det KALLA vattnet!


och drog oss inåt i grottan! Detta var en riktigt rolig upplevelse.. Jag var skiträdd att det skulle komma en orm i vattnet eller att en haj skulle bita mig i rumpan, men det gick mycket bra och vi hade väldigt roligt!
Lite klaustrofobi fick man, men en av det roligaste på resan! :) Vi såg faktiskt en fladdermus där...sen besökte vi en annan grotta... Med en enorm spindel.....10 cm minst!
Vi traskade vidare genom "djungeln"... Här ser vi vår nyfunna kanadensiska vän... Och ovanför är en gubbe som satt o njöt i sitt fönster när vi genom the village som också ingick i rutten...


Elefantgrottan som var slutmålet på treekingen! :)


Sanna äter frukost på vårt stammisställe! Bästa baguetterna i stan!


Vi såg några mammor stå i en damm och tvätta/bada så var det en liten liten flicka på kanske 3 år som bar en bebis på ryggen..Så vi stannade till och skulle ge dem lite leksaker som jag fått av en kollega..


det var precis som dem kände det på lukten, för det vallfärdade barn från alla håll o kanter och ville titta vad vi hade i påsen!


Denna pojken blev helt överlycklig över den lilla gröna bilen han fick! Det värmde verkligen i hjärtat att se barnen så glada över lite pennor, ritblock, dockor o bilar! (btw, ursäkta den bilden på mig!)


Vi träffade även min fina underbara vän Emelie och hennes vän Ida för att tuba!

på första stoppet råkade emelie tappa sin flipflop...


bara paddla ut o hämta den :D


"floden" där man tubar... Grymt äckligt vatten, trodde inte ormar höll till där.. men när vi skulle dyka i ringarna kom det en orm slingrandes i vattnet o både jag o Ida fick panik! :DPaddla paddla hela daaaaaan.......


Andra stoppet blev denna bar som var i vattnet! :D Dem bjöd oss på äcklig snaps med getingar o skit! :D

Vi drog sen hem o slappade o gjorde oss i ordning för en utekväll med Emelie o Ida.. Här har vi sällskap på deras balkong med några killar från Australien..Dem bojkottade svensk musik - KASSA!!


Det var som på den gamla goda tiden när jag o Emelie besökte världen tillsammans, underbart!


Det härliga med att vara i asien är att alla är ute för att träffa nytt folk.. Man träffar människor från HELA världen.. Detta var några från australien och...hmms...typ europa någonstans...:D minnet är bra, men kort!... Bakisar dagen efter åkte vi till Luang Prabang.. Så fortsättning följer ;)


RSS 2.0