TIMBUKTU PA KOH TAO!

Hej Hej!

Igar var det ju antligen dags for Timbuktu att spela har pa Koh Tao och speningen var helt okej! Kanske en aning kort. Kvallen borjade iallafall jakligt bra, vi forfestade med killarna fran Smaland som vi traffade forsta kvallen. Sen kom det dit ytterligare nagra personer fran Markaryd! Det var ratt coolt for den ena killen jobbade pa VVS teamet i Hassleholm och dem sammarbetar HSB ganska mycket med, sa vi kanske kommer stota ihop i lilla Hasslehala! ;)

Men iallafall, kvallen var trevlig och vi traffade sjukt mycket svenskar.. Lite for mycket! Dem hade ju satt in extra batar fran Koh Samui och Koh pangan. Sen traffade vi ju aven John och Jonas men det var inget overdrivet kul mote. Men det kanns skont o veta att det ar jag och Emelie som fortsatter resandet och senare moter vi upp Kim & Robin. Sa ja, Emelie och Lina. For tillfallet reser bara jag och Emelie och vi har det valdigt bra tillsammans! : )

Annars har det val inte hant nagot har sedan sist. Vi har slappat pa stranden, och festade igar. Ikvall tankte vi kora pa ett liknande spar ;) Vi far ju inte gora vara foraldrar besvikna, hahah! ;)

Det ar nagot lustigt med denna on. Nastintill alla gar med bandage och skrubbsar pa armar och ben. Och nu nar jag satte mig har pa internet cafet sa var det en gubbe som trillade med sin moped och nar han reste sig upp sa var hans huvud fyllt med blod! Usch! Men jag tror det gick ganska bra for han. Jag sag att det var massa som sprang fram till han. Men antagligen ar alla en aning berusade, sa det ar kanske inte sa lustigt om dem crashar!

Ni far ha det sa bra, puss & kram

Kommentarer
Postat av: Emelie

det ar INTE OKEJ att kor moppe full..! Ja, ikvall blir det spaaaar och traffa massa nya manniskor i hope!! :D

2009-02-16 @ 13:16:58
URL: http://emeliereser.blogg.se/
Postat av: jossa!

låter som ni har lvligt ql... ska kolla på en ny lägenhet imorron..en 2a fast typ brevid my å andreas.. har typ uteplats så de e därför..närmre jobbet:O)kan du inte sätta in lite bilder sen igår?sön*...hade tänkt asa ut skidorna idag.. å dra med mamma på vägarna på hovdala!!hade super.. puss

2009-02-16 @ 13:54:32
Postat av: jossa

de va två kondomer som skulle gå på fest...

vet du vem som hade roligast?

den som blev fullast:O)hahaha!!

2009-02-16 @ 13:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0