Sihanoukville

Hej!

Nu har vi kommit fram till Sihanoukville och resan gick val ganska sa bra. Dem kor ju som idioter, sa man ar ju lite radd. Men det gick anda relativt fort! Och det ar helt okej att ta sig till och fran olika stallen med buss.

Nar vi kom hit sa var det fullt pa nastan alla stallen, men tillsist fick vi ett boende for 13$, utan varmvatten och enbart flakt, sa det ar inte sa billigt. Men imorgon ska vi forsoka fa ett billigare boende pa Monkey House. Sa vi far hoppas att det ar nagon som checkar ut darifran imorgon!!

Nu blir det ett par dagars bad & sol. Skont att fa komma ifran stadstrafiken och smutsen! Nu hoppas jag pa en snygg branna ;)

Ha det bra!
KRAM

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad skönt med lite sol och avkoppling, jag för åka till grillen i karlshamn för att få lite bränna men det får ju duga. nu ska vi åka till helsingborg med husbilen tura över till helsingör, ska försöka få dom gamle i tormestorp med på en middag över sundet. Frida ska ockopera huset i kväll förfest för 20pers sen blir det scotts och lars-kristers i eringsboda, och då är det bäst att fly huset. Du har väl inte hört av henne på ett tag men hon sitter fast i nättraby utan uppkoppling till internet, Ebba du vet gudbarnet har fått en lillebror och han föddes mycket för tidigt så Johan och Anna är med honom, och då får gudmor ställa upp för ebba: Ha det bra Emma! jag återkommer och berättar om utflykten om vi nu lyckas få med dom gamle. Puss från Ann-Lois

2009-01-30 @ 10:16:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0