KOH PHANGAN

Hej hej! :)
Igar var en sjuk kvall! Vi borja med en buckets har pa Coral Bungalow, sen har dem neonfarg som man kletar in sig med. Sa jag och Emelie gick o bad om lite farg. Sa vi borja skriva pa oss sjalva typ SWEDEN - RESERVDANSK - E ♥ E.. Sen efter en stund kom det ett gang Engelsman som bad oss skriva pa dem, sa det gjorde vi. Sen kom det fler och fler. Och pa alla vi malade gjorde vi var signatur E ♥ E sa det var valdigt manga som gick runt med det under kvallen!!

Vid ett drog vi iallafall ivag till Halfmoon partyt, som faktiskt inte var nagon hojdare. Sjukt mycket folk, ingen speciellt rolig musik och sen kande nog bade jag och Emelie oss lite vilsna i folkmassan. Vi stotte pa en av killarna fran Koh Samui, men dem blev vi av med lika snabbt. Sa det var inte alls kul!

Sen stod vi och kakade nudlar, da stod dar tva killar lite langre bort och granskade allt folket. Den ena hade bakatslick medans den andra hade jeans som var lite uppkavlade. Sa sa jag till Emelie, "dem tva ar definitivt fran Stureplan". Sa vi var tvugna att ga fram och fraga. Mycket val var dem fran Stockholm och dem hangde en del pa Stureplan. Haha, komiskt eller hur!! Vi drog iallafall hemat vid halv 4 tiden imed att festen inte var sa grym som vi hoppats pa.

Men inte hanger vi lapp for det, ikvall ar det poolparty har pa "hotellet" sa det blir fest ikvall! : ) Dock en liten blotare sadan! Och antagligen dubbelt sa fetare an igar!! :D

Hoppas allt ar bra med er annars. Det ar bara 26 dagar kvar tills jag kommer hem! :(

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: mamma o pappa

då får vi hoppas att poolpartyt blir roligare. men det måste ha varit en upplevelse att varit med på halvmånes partyt oxå även om det inte var en höjda.ni var ju fint målade . ni måste vara rädda om er. kram mamma o pappa

2009-03-06 @ 00:07:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0