Danang...

Hej!!

Idag har vi bada tva matt mycket battre och kunnat ata bade frukost och lunch. Vi gick till Big C innan och handlade lite nyttigheter (som choklad och kakor ;p och i kon trangde sig alla vietnameser, sa stod det en engelskman bakom oss och sa att man maste saga ifran, annars kan man sta dar hela dagen!

Vi borjade prata lite smatt med honom och han berattade att han bodde vid stranden har i Danang sen nagra ar tillbaka. Han rekommenderade oss att aka dit, da manga missar det for dem tror inte det finns nagot speciellt att gora har, sa manga har det mest som plattform for att resa vidare.

Sa imorgon tankte vi aka dit och bada lite. Enligt honom var det "the best beach in the world", sa vi far se hur det ar. Vi vill ju inte missa det om det ar sa! ;) Senare pa kvallen beger vi oss till Hoi An. En mysig liten by som jag har uppfattat det som!

Vi bor pa ett stalle nu som ar lite dyrare an vad vi egentligen vill betala, 28$/natt. Men det ar jattefrascht och vi har tv! HBO, Star movie och nagon annan till kanal jag inte minns namnet pa. Sa igar lag vi pa rummet och matade goa filmer efter varandra! :)

Nej, nu ska jag ga upp pa rummet och spela lite spel med Sanna! Vi hors! Puss&Kram!


Kommentarer
Postat av: E M E L I E R E S E R!!

skönt att ni mår bättre :) vi blir kvar i laos till vi ska till thailand igen :P finns ju för mkt att se här! hälsa sanna & ha det toppen! puss

2011-02-07 @ 13:15:25
URL: http://emeliereser.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Nämen jaaaaag är väl inte avundsjuk, inte alls... Varför ligga och sola på "världens bästa strand" när man kan ta en promenad till värnhem i det härliga regnvädret. Det enda som uppmuntrar är att det är regn som faller och inte snö, vilket påminner en om att våren är på väg till skandinavien!! Lade märke till fåglarna imorse som kvittrade..:)

2011-02-07 @ 21:35:48
URL: http://dooaflickan.blogg.se/
Postat av: Mamma

Skönt att det har blivit bra igen.Ja det är sådana chanser man ska ta och se det andra missar.Ibland får man unna sig lite lyx också.Ha det bra Kram

2011-02-08 @ 12:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0