SOL SOL SOL! :D

Hej sota manniskor! :)

Hoppas allt ar bra med er! For har ar allt prima! Vi vaknade av att det sporegna, men sen somna vi om igen, sa vakna vid runt tolv och det var lite molnigt men anda badvader! Sa idag har vi inte hunnit med sa mycket mer an o ligga pa stranden och atit saklart! Vi har hittat ett stalle har som vi brukar ata var frukost pa. Thaifood heter det och killen som jobbar dar snackar med oss om allt mojligt. Men varkens jag eller Emelie forstar vad han sager, men vi nickar o haller med. Sen nar han har gatt tittar vi fragande pa varandra. Vet du vad han sa? Nae, gjorde du.. Nae! haha sa skrattar vi :D

Vi kollade pa Benjamin Button igar och den var faktiskt valdigt bra. Men textningen var total katastrof. Men vi forstod ju iallafall :) Och ikvall ska vi titta pa film vid 19 tiden, sen ska vi forfesta med smalanningarna och sen far vi se vart vi hamnar! Jag ar sjukt pepp idag iallafall! : )

Ni som oroar er for att vi dricker for mycket har nere, va lugna! For vi tanker pa kroppen pa andra satt! Vi gar tillexempel inte upp forrens mellan 12-16 har nere. Sa vi ar ju inte i solen nar den ar som starkast! ;) Bra va? :)

Ta hand om er, puss&kram

Kommentarer
Postat av: mamma o pappa

Ja det är bra att ni tänker på kroppen. Det beror väl på vad du menar med att dricka för mycket. Vatten kan ni dricka hur mycket som helst din lilla höna. Var rädda om er. Älskar dig.

2009-02-18 @ 11:33:31
Postat av: Emelie

haha emma, du är rolig du. ta hand om kroppen :) vad bra att du och emelie håller ihop tycker jag och lina. vi har precis kommit hem från backen, solen har lyst hela dagen :) ta hand om er!!! vi saknar dej (LOVE V)

2009-02-18 @ 16:40:25
Postat av: jossa

nu har jag tagit semester den 31 så då får du se till å va på flygplatesen.. för då står jag där med världens glädje tårar å möter upp dig!läntar tills dess!puss

2009-02-18 @ 21:19:01
Postat av: anita

hahaha du har fanemej lösning och svar på allt!! Love

2009-02-19 @ 13:19:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0