Fest fest fest. Livet ar ju bara en jadrans fest!

Igar var en trevlig kvall! Vi var pa stranden och festade! Ganska mycket folk, men pa fullmoon kommer det nog vara 10 ggr varre! :D Forst kandes det lite jobbigt att vara tillbaka pa ruta ett, som vi ser det nar vi kommer till ett nytt boende och som har, en ny strand. For man kanner inga, man vet inte vart man ska och allt kanns lite off. Sa vi tankte att vi sakert skulle fa en trakig kvall. Men tvartom!

Vi satte oss nere pa stranden med vara buckets, som vi kopt pa Emma och sen gick vi till Drop in bar och dar satt Guro(som fyllde 20ar), Anette och Camilla fran Norge och tva andra kompisar till dem. Sa vi satte oss dar. Sen gick vi vidare och da traffar vi Rares. En kille vi umgats med ratt mycket i Kambodja. Sen gick vi och kolla pa alla darar som gick lambo med eld och hoppade over eld. Da traffar vi Johan och Micke som vi traffade for 2 dagar sen pa poolpartyt. Sen traffade vi Orkelljunga folket som jag kallar det nar vi minglade runt. Och nar vi ar pa toaletten traffar vi aven Joseph som vi traffade forsta veckan pa Koh Chang.  Sen traffade vi aven dem dryga israelerna fran Koh Samui...Sa det blev trottsallt en lyckad kvall, fast vi trodde att vi inte kande en enda person pa on! Men ack sa fel vi hade! : )

Idag har vi softat pa stranden! Mest i havet, for det var verkligen sjukt varmt idag. Sa man orkade inte vara uppe lange! Sen har vi kollat pa min favorit film, American History x! Sen nu klockan 20.00 ar det Sex and the City. Sen ska vi forfesta pa stranden innan vi drar till Coral Bungalows for annu ett poolparty! ;) Sista innan fullmoon!!!!!

Jag koper buckets hos dem basta!! <3
Joseph, jag o Emelie

Har matar jag Loffe med kyckling. Han som forsoker fa Loffe att sitta ar fran Norrkoping som jag inte minns namnet pa!!



Take care ♥

Kommentarer
Postat av: Mamma & Pappa

Titta på Emelies blogg trodde det var tre Thailändare där stod men såg ju sen att det var Emeilie o Emma ihop med Thaifarfar.Vilken fin strand där är, det är som ni säger det är rena paradiset.Emma var rädd om dina pengar lägg inte dom på lösspringande hundar.Kram Från Mamma & Pappa

2009-03-08 @ 19:48:25
Postat av: Emelie

JA precis emma! ÄT UPP!

2009-03-09 @ 00:44:35
Postat av: jossa

ha så kul ikväll.. men va rädda om er!!puss

2009-03-09 @ 22:10:43
Postat av: Anonym

Grym blogg! :)



Kram

/Linnéa

2009-03-10 @ 07:23:38
URL: http://twistandshine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0