LONDON DEL 1



Efter en mindre mysig flygtur landade vi på Heatrow, köpte T&R biljett till Heatrow express. Vi bodde i närheten av Paddington station, så när vi kommit fram med Heatrow express blev det en kort promenad på ca 10 minuter till hotellet. 
 



Vårt rum var inte klart när vi kom så vi gick ut och käkade lunch. Men rummet var fortfarande inte klart när vi kom tillbaka så dem fixade ett rum till oss på 13 våningen, vilket passade oss utmärkt! (Vi skulle antagligen hamnat på 9:e våningen annars)
 
Efter lite skumpa på rummet och en stunds vila gick vi bort till Oxford street, en liten promenad på ca 20minuter. 
 
 
 
Vi stannade till och käkade pasta på en tvärgata till Oxford street. Efter det kände vi oss rätt nöjda, då det varit en liten jobbig landning så vi valde och gå tillbaka till hotellet. 
 
 

 
Dag två tog vi tunnelbanan till Westminister (ett oystercard på £15 kom man långt med)
 

 
 
 

 
Förevigade Big Ben och gick vidare längst Themsen. 
 

Solen kikade fram så vi stannade till på en uteservering i närheten av Millenium bridge (måste för Harry Potter fan tydligen 😉)  Tate modern ligger även i anslutning till bron, så vill man se konst ska man nog gå inom där. 

 
 


 

Vi gick vidare och hamnade tillslut vid Tower Bridge. Efter lite misslyckade selfies gick vi vidare tillbaka mot London Bridge, där det fanns en matmarknad med allt från varma mackor, pulled pork och till min stora glädje, pad Thai! 
 
Mycket trevligt och prisvärt för en snabblunch! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0